2015-06-10 09:28:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Valami bizsergető van a levegőben

Napi horoszkóp június 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az ön szerelmet és barátságokat jelző területén áll. Még az is megtörténhet, hogy egy jó barátjával tölti az éjszakát, ám sokkal valószínűbb, hogy a mai nap azzal telik, hogy a barátai felé kifejezze a szeretetét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Oroszlán jegyébe lépett, és ezzel nyugtalanságot gerjeszt ön körül. Próbáljon megmaradni az elképzelései mellett, haladjon lassan, lépésről lépésre. Ne engedje, hogy bármi is kihozza a sodrából!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Délután a Hold a Neptunuszhoz közelít. Ez a konstelláció mindig tévedésekkel, hibákkal jár együtt. Legyen óvatos, ne csináljon semmit, amit nem fontolt meg legalább háromszor. Másrészt a Neptunusz kaput nyit a lelkünk felé, az, aki ilyenkor meditál vagy jógázik, közelebb kerülhet önmagához, és elégedettebbé válhat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma sok feladatot el tud végezni, különösen délelőtt, délután már jó lenne, ha lassítana egy kicsit. Igyekezzen a nap folyamán a jó dolgokra koncentrálni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Neptunusz kellemetlen fényszögben áll az Oroszlán jegyével. Ha elhagyja az otthonát, nagyon figyeljen a közlekedés során, különösen, ha rosszak a látási viszonyok, vagy csúszós az út!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szemben áll a Szűz jegyével, ráadásul három bolygó is „támadásba lendült”. Lehetséges, hogy a felettese olyasmit kér öntől, amit lehetetlennek tart elvégezni, és több olyan kérdés is felmerülhet, amire nem tud válaszolni. Ettől bizony elfáradhat, menjen minél előbb aludni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valami bizsergető van a levegőben... A túl nagy izgalmakat nehezen bírja, ezért keresnie kellene valakit, aki megnyugtatja. Ma inkább hagyja a párjára a fontos döntéseket és a kockázatvállalást.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr szemben áll a Szaturnusszal, így sok minden nem sikerül első nekifutásra. Nehezebben megy a kommunikáció, és még arra is számítania kell, hogy elromlik a számítógép vagy a telefon.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr szemben áll a Nyilas jegyével és a Szaturnusszal is, ez önt is „le fogja fékezni”. Minden apró részletre figyeljen oda, ne hibázzon, ne legyen pontatlan, vagy felületes.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos kellemetlen meglepetések sorozatára kell számítania. Mielőtt megszólal, alaposan gondolja át, hogy milyen kérdésre mit válaszol. Ha így tesz, átvészelheti a napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma könnyen úgy érezheti, hogy egy helyben áll, és mintha minden megbénult volna ön körül: nincs parkolóhely, nem találja a kulcsát, elkésik, stb. Mást nem tehet, mint hogy türelemmel viseli a megpróbáltatásokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Alighogy felébredt, máris fáradtnak érzi magát. Ha teheti, ma kerülje a nehéz szellemi munkát igénylő feladatokat. Inkább tegye azt, ami gördülékenyebb és látványosabb, például takarítsa ki a lakását vagy az irodáját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: